Τι είναι η ανέπαφη παράδοση;

Η παράδοση χωρίς επαφή είναι ένα νέο μοντέλο παράδοσης που κέρδισε τεράστια δημοτικότητα λόγω των αυστηρών κανονισμών κοινωνικής απόστασης που εφαρμόζονται από κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο. Σε αυτόν τον τύπο μοντέλου παράδοσης, ο οδηγός της Svuum αφήνει την παραγγελία έξω από την πόρτα του πελάτη για να εξαλείψει κάθε είδους φυσική αλληλεπίδραση. Αυτό αυξάνει σημαντικά την προστασία τόσο του πελάτη όσο και του οδηγού.

Πώς λειτουργεί η παράδοση χωρίς επαφή;

Όταν ένας πελάτης υποβάλλει μια παραγγελία και επιλέγει την ανέπαφη παράδοση, ο οδηγός αφήνει την εν λόγω παραγγελία στην πόρτα του πελάτη. Ενημερώνει τον πελάτη για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παράδοσης στέλνοντας μια φωτογραφία της παραγγελίας του στο σημείο που την άφησε (συστημικά από το σύνδεσμο που γίνεται και η ιχνηλάτιση της παραγγελίας του), ενώ αυτόματες ειδοποιήσεις αποστέλλονται στον πελάτη για να υπενθυμίσουν να παραλάβει την παραγγελία του.

Σε περιπτώσεις που απαιτείται η φυσική επαφή όπως για είσπραξη αντικαταβολής.

Σε τέτοια περίπτωση, όλοι οι οδηγοί μας είναι εφοδιασμένοι με POS για ανέπαφη συναλλαγή, χωρίς να χρειαστεί να δώσουν χρήματα ή να δεχτούν ρέστα από τον οδηγό.

Ψηφιακή απόδειξη παραλαβής

Στην Svuum βεβαιώνουμε την παράδοση της παραλαβής ψηφιακά χωρίς την ανάγκη υπογραφής από τον παραλήπτη σε χαρτιά ή στο POS του οδηγού, με δύο τρόπους:

  1. Απόδειξη παράδοσης με βεβαίωση τετραψήφιου μοναδικού PIN που αποστέλλεται στον παραλήπτη και βεβαιώνεται στον οδηγό.
  2. Οι πελάτες μπορούν να υπογράψουν στις προσωπικές τους συσκευές κινητής τηλεφωνίας, σε σύνδεσμο ο οποίος τους αποστέλλεται.

δώστε στους πελάτες σας την δυνατότητα να παραλάβουν σωστά με Svuum

Με ενδιαφέρει