Όλοι μας, έχουμε να θυμηθούμε δυσάρεστες εμπειρίες με την παραλαβή μιας παραγγελίας μας. 

Θυμόμαστε την αγανάκτιση που νιώθαμε όταν δεν μπορούσαμε να ξέρουμε πότε και ποια ώρα θα μας παραδώσουν ή όταν δεν μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε ούτε με τον οδηγό ούτε με την εταιρεία. Στην Svuum όλοι μας δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό, για να εξυπηρετήσουμε σωστά τους πελάτες μας. Κάθε μέλος της ομάδας μας συμμερίζεται τις ίδιες αξίες και έχουμε συμφωνήσει σε ένα βασικό στόχο: η Svuum να παρέχει, καθημερινά, την πιο σωστή παράδοση στην Ελλάδα. Αν συμμερίζεσαι το ίδιο πάθος με εμάς, για ποιότητα εξυπηρέτησης 5 αστέρων, έλα να σχεδιάσουμε το μέλλον των μεταφορών μαζί.

Έλα στην Ομάδα που άλλαξε τις ταχυμεταφορές στην Ελλάδα.

“Έχω την χαρά να είμαι από τους πρώτους εργαζόμενους της Svuum! Από την πρώτη στιγμή, ένιωσα διαφορετικά, σαν να έμπαινα μέσα σε μια οικογένεια ανθρώπων που μου συμπεριφέρονταν με σεβασμό και αυθόρμητα τον επέστρεφα και εγώ. Σύγχρονες εγκαταστάσεις που κάνουν τις συνθήκες εργασίας εύκολες και ασφαλείς.”

– Γιάννης

warehouse & operations assistant στην Svuum

“Είχα ακούσει ότι κύριο χαρακτηριστικό της Svuum είναι ο σεβασμός της εταιρείας στο προσωπικό και ήταν ο λόγος που ήρθα για συνέντευξη. Μετά από ένα διάστημα που στην Svuum, νιώθω ότι πέρα από τον σεβασμό, αντιλαμβάνονται την αξία που μπορεί να προσδώσει ο κάθε εργαζόμενος και αυτό αντανακλάται στις συνθήκες εργασίας και στην κουλτούρα της Svuum.”

– Αριστοτέλης

Community Manager στην Svuum

“Όλο το μεταφορικό έργο γίνεται με χρήση υψηλής τεχνολογίας που κάνει την δουλειά γρήγορη και απλή.  Τα δρομολόγια βγαίνουν αυτόματα και είναι σε μικρές ζώνες, με ένα κουμπί ανοίγω τον χάρτη χωρίς να χρειαστεί να πληκτρολογώ την διεύθυνση, με ένα κουμπί παίρνω τηλέφωνο τον πελάτη χωρίς να πληκτρολογώ το νούμερό του. Επιπλέον η χρέωση των παραγγελιών είναι ψηφιακή με αποτέλεσμα να υπάρχει διαφάνεια και επαγγελματισμός.”

– Κωνσταντίνος

Οδηγός της Svuum

Αν δεν βλέπεις την αγγελία που ταιριάζει σε εσένα, συμπλήρωσε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!

 

 


    Προσωπικά Δεδομένα
    Συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων