Dpam

Premium brands

Μια φορά κι έναν καιρό, το 1978, ζούσε στο Παρίσι ένας σχεδιαστής θεατρικών κοστουμιών, ο οποίος αποφάσισε να ανοίξει ένα κατάστημα με ρούχα χαρούμενα και διασκεδαστικά, μόνο για παιδιά. Έτσι γεννήθηκε η DPAM, που σήμερα μετρά 600 καταστήματα σε όλον τον κόσμο, εκ των οποίων 17, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ενδοδιακίνηση

H DPAM έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός ολοκληρωμένου μεταφορικού έργου. Ξεκινάει με την ενδοδιακίνηση των προϊόντων από το δίκτυο καταστημάτων DPAM στην Αττική, να καταλήγουν στην κεντρική αποθήκη. Από εκεί παραλαμβάνουμε, την επόμενη μέρα στις 7:30π.μ, όλες τις παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί μέχρι τις 23:59 της προηγούμενης ημέρας και οι οδηγοί μας ξεκινούν τα δρομολόγια τους για να τις παραδώσουν έγκαιρα και με ασφάλεια στους πελάτες.

Αυθημερόν παράδοση

Στο Eshop της DPAM, οι πελάτες, εφόσον παραγγείλουν από τις 00:01 έως τις 11:59 πμ, έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν την υπηρεσία της αυθημερόν παράδοσης. Οι παραγγελίες ετοιμάζονται τάχιστα από την ομάδα Dpam και παραδίδονται στους οδηγούς μας για να τις μεταφέρουν στους πελάτες της DPAM, έως τις 22:00.

”Στην Svuum βρήκαμε έναν αξιόπιστο συνεργάτη που παραδίδει γρήγορα και σωστά, με τους πελάτες μας να είναι απόλυτα ευτυχισμένοι.”

Σ. Δημητράκος /Commercial Manager

Spitishop

Νο1 eshop λευκών ειδών στην Ελλάδα

Το Spitishop αποτελεί σήμερα το πιο πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα λευκών ειδών και ειδών διακόσμησης στην Ελλάδα.
Η συλλογή του περιλαμβάνει περισσότερα από 35.000 προϊόντα, επιλεγμένα με πολύ αυστηρά κριτήρια όσον αφορά την ποιότητα, την αισθητική αλλά και τις τιμές τους, από επώνυμους κατασκευαστές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της επιχείρησης και χαρακτηρίζει όλα τα τμήματά της που καταβάλουν καθημερινά κάθε προσπάθεια να εξυπηρετήσουν τους πελάτες του Spitishop με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία γίνεται και η προσεκτική επιλογή των συνεργατών του, γεγονός που οδήγησε στη γνωριμία με τη Svuum. Το Spitishop αναζητούσε έναν συνεργάτη να παραδίδει με συνέπεια και ευγένεια στα χέρια των πελατών του τις παραγγελίες του, χαρακτηριστικά που ταίριαξαν απόλυτα με τον τρόπο λειτουργίας της Svuum.

Νέα υπηρεσία: Home delivery

Από τα πιο ενδιαφέροντα και επιτυχημένα χαρακτηριστικά αυτής της συνεργασίας ήταν το late home delivery που αφορά παραδόσεις στους πελάτες μέχρι και τις 10 το βράδυ (Δευτέρα έως Παρασκευή). Η απόφαση αυτή αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από τους πελάτες του Spitshop, αφού τους έδωσε τη δυνατότητα να παραλαμβάνουν τις παραγγελίες τους κατευθείαν στο χώρο τους και όχι στο χώρο εργασίας τους που απαιτούσε στη συνέχεια και τη μεταφορά των ειδών στο σπίτι τους.
Εξίσου σημαντική είναι και η δυνατότητα παραδόσεων το Σάββατο που παρέχει η Svuum, γεγονός που αποτελούσε σταθερό αίτημα των πελατών του Spitishop τον τελευταίο χρόνο.

Το αποτέλεσμα: ευχαριστημένοι πελάτες!

Ο επαγγελματισμός του Spitishop σε όλα τα στάδια διεκπεραίωσης των παραγγελιών του σε συνδυασμό με την γρήγορη και σωστή παράδοση από την πλευρά της Svuum, αποτελούν τα συστατικά για μια απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία. Η παροχή πληροφόρησης προς τον πελάτη σχετικά με την ακριβή ημέρα αλλά και την εκτιμώμενη ώρα παράδοσης, η απόλυτη διαφάνεια μέχρι η παραγγελία να φτάσει στον κάτοχό της, αλλά και η σοβαρότητα και η ευγένεια των οδηγών της, έχουν συντελέσει σημαντικά στην αύξηση των ευχαριστημένων πελατών του Spitishop όπως προκύπτει από τις πλατφόρμες αξιολόγησης που διατηρεί, τη μείωση των επιστροφών και έχουν βοηθήσει επίσης στην αύξηση των προπληρωμών έναντι των αντικαταβολών.

”Είναι η πρώτη εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα τόσο αφοσιωμένη στην σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας.”

Cris Kounavis/ eCommerce and Omnichannel Growth Manager

Cosmos Sport

Νο1 ελληνική αλυσίδα αθλητικών ειδών

Η Cosmos Sport, ιδρύθηκε το 1982, με το πρώτο ομώνυμο κατάστημα να λειτουργεί στη Χερσόνησο Ηρακλείου Κρήτης. Σήμερα αριθμεί, σε όλη τη χώρα, 46 φυσικά καταστήματα, τέσσερις εμπορικές επωνυμίες – Cosmos Sport, Sneaker10, Sportsfactory outlet, και το μπασκετικό κατάστημα Slam Dunk.

Omnichannel retail

Το Cosmos sport πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις του διακαναλικού εμπορίου ή Omnichannel Retail. Οι άνθρωποι δεν ζουν στον φυσικό ή ψηφιακό κόσμο, αλλά αντιλαμβάνονται τα πάντα ως ένα, και αυτό περιμένουν από τις επιχειρήσεις. Το διακαναλικό εμπόριο έρχεται ουσιαστικά να συνδυάσει αρμονικά την λειτουργία του φυσικού και ηλεκτρονικού εμπορίου με στόχο να προσφέρεις μια ενιαία και ανώτερη εμπειρία καταναλωτή.

Multiple pick-up & multiple deliveries

Η ανάγκη του μεταφορικού έργου του ομίλου Cosmo sport είναι απαιτητική και δυναμική. Αφενός χρειάζεται καθημερινά να παραλαμβάνουμε παραγγελίες απ’ όλο το δίκτυο καταστημάτων του ομίλου στην Αττική και την επόμενη ημέρα όλες οι παραγγελίες να είναι παραδομένες στους κατόχους τους. Η ιδιαιτερότητα του  συγκεκριμένου έργου είναι ο απόλυτος συντονισμός και επιχειρησιακός συχρονισμός μεταξύ της ομάδας της αποθήκης και της ομάδας των μεταφορών προκειμένου η  παραλαβή να γίνει από πολλαπλά σημεία έγκαιρα. Με την τεχνολογία της Svuum, οι πελάτες του Cosmos sport παραλαμβάνουν τα προϊόντα τους την επόμενη ημέρα από την στιγμή που θα πραγματοποιήσουν την παραγγελία τους, εγγυημένα και με την πιο ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών της Ελλάδας.

”Η πανδημία υπενθύμισε ότι το last mile αποτελεί βασικό μέρος της εμπειρίας του πελάτη που μπορεί να την απογειώσει ή να την καταστρέψει. Με την Svuum νιώθουμε ασφαλείς ότι οι πελάτες μας είναι σε σωστά χέρια.”

Nikos Varvadoukas/ Chief Omnichannel Officer & Board Member

e-shops που πραγματοποιούν σωστές παραδόσεις με Svuum

Παραδώστε με Svuum

Σωστή παράδοση παραγγελιών που θα σας δώσει χρόνο και ενέργεια να ασχοληθείτε με άλλα τμήματα της επιχείρησής σας.

Με ενδιαφέρει